КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Березанська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 01.05.2024, 14:23

Головна » Архів матеріалів

1січня 2011 року набрав чинності Закон України "Про захист персональних даних" (далі - Закон), прийнятий Верховною Радою України 1 червня 2010 року. Цей Закон регулює відносини, пов'язані із захистом персональних даних під час їх обробки, і поширюється на всіх юридичних та фізичних осіб – володільців бази персональних даних (в тому числі на будь-яку ланку профспілкової організації – юридичну особу).

Відповідно до статті 2 Закону:

персональні дані це – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Детальніш
Переглядів: 399 | Додав: adminber | Дата: 16.12.2011


29 листопада у Будинку спілок відбулося чергове засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Основним на порядку денному було питання про стан виконання обласним комітетом та профкомами вищих навчальних закладів Чернігівської області постанови президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України від 27.10. 2009 року №П-22-2 «Про роботу Львівської обласної організації Профспілки та первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів області щодо реалізації положень законодавства про освіту в частині нормування та оплати праці працівників».

30 листопада відбувся пленум галузевої Профспілки. на якому ... Читати далі »
Переглядів: 498 | Додав: adminber | Дата: 16.12.2011


ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
Щодо забезпечення доступності загальної середньої освіти, збереження мережі малокомплектних загальноосвітніх навчальних закладів

З метою забезпечення доступності загальної середньої освіти, збереження мережі малокомплектних загальноосвітніх навчальних закладів:

М.АЗАРОВУ

1. Опрацювати питання щодо внесення змін до Закону України «Про загальну середню освіту» стосовно зменшення показника наповнюваності класів загальноосвітніх навчальних закладів у сільській місцевості та у малих монофункціональних містах, селищах, зокрема шахтарських.

Термін - 9 грудня 2011 року

Детальніше
Переглядів: 392 | Додав: adminber | Дата: 05.12.2011


22 листопада в Київській обласній раді профспілок відбулася зустріч голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка, голови Федерації Профспілок України Юрія Кулика з профспілковим активом області за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.
Відкриваючи роботу засідання, Валентин Кононенко надав інформацію щодо вдосконалення роботи профспілок області з соціально-економічного захисту членів профспілок у питаннях оплати праці, повернення боргів із заробітної плати, охорони праці, ведення соціального діалогу з органами виконавчої влади та роботодавців на всіх рівнях.
Детальніше

Переглядів: 429 | Додав: adminber | Дата: 24.11.2011



18 листопада, Голова ФПУ Юрій Кулик зустрівся з представниками регіональних засобів інформації – 52 обласних та районних друкованих видань. Обраний 14 листопада лідер українських профспілок охарактеризував ситуацію, яка склалася навколо ФПУ та визначив першочергові завдання Федерації, відповів на запитання журналістів.

«Ситуація, що яка сьогодні склалася навколо ФПУ, дуже складна, - зазначив Юрій Кулик. - В основі її – протистояння, що виникло протягом останнього року, у відносинах органів державної влади, правоохоронних структур із ФПУ, підприємствами та організаціями, створених за участю Федерації, причому, варто підкреслити, навіть не самої Федерації, а її окремих осіб. Це ... Читати далі »
Переглядів: 411 | Додав: adminber | Дата: 21.11.2011



-Які особливості необхідно врахувати при оплаті праці вчителів, які виконують обов'язки іншихучителів на період їх тимчасової відсутності?

Роз'яснення щодо заміни (заміщення) вчителями тимчасово відсутніх інших учителів надано в спільному листі Міністерства освіти і науки України від 28.11.2008 р. № 1/9-770 та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України від 27,11.2008 р№ 02-5/465 (далі - лист).

• Як зазначено в листі, керівники навчальних закладів, як правило, повинні організувати заміщення тимчасово відсутніх учителів учителями тієї самої спеціальності, забезпечивши оплату праці відповідно до п. 73 (погодинно) чи п. 68 (за тарифікацією) Інструкції про порядок обчи ... Читати далі »
Переглядів: 1260 | Додав: adminber | Дата: 15.11.2011


У зв’язку із зростанням захворюваності на грип, гострі респіраторні інфекції та з метою здійснення належного контролю за станом здоров'я учнів, педагогів, дотримання санітарно-епідеміологічного режиму Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України направлено листа Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій з рекомендаціями щодо дотримання санітарно-епідеміологічного режиму у школах та діяльності навчальних закладів в період можливих карантинів.

Також звернено увагу на неприпустимість примусового відправлення вчителів у цей період у відпустки за ... Читати далі »
Переглядів: 497 | Додав: adminber | Дата: 15.11.2011



Рада Федерації профспілок України на своєму засіданні 11 листопада ц.р. обрала Головою Федерації Профспілок України Кулика Юрія Миколайовича.
Детальніше
Переглядів: 423 | Додав: adminber | Дата: 15.11.2011


Шановні колеги!

Освіта – це право людей, їх суспільне благо, яке дозволяє у повній мірі реалізувати свій потенціал на всіх етапах життя, краще зрозуміти свою громадську роль. Якісна освіта є джерелом творчості і таланту людини, сприяє особистісному та професійному вдосконаленню, культурному, демократичному, соціальному, економічному, екологічному розвитку суспільства в цілому.

Сьогодні питання про доцільність вузької спрямованості освіти, що зводиться лише до навчання учнів, як майбутніх кваліфікованих працівників, поставлено під сумнів. Роль освіти набагато ширша за модель «замовник-виконавець». Освіта сьогодні – це також соціальний стабілізатор держави.

Саме ... Читати далі »
Переглядів: 472 | Додав: adminber | Дата: 08.11.2011


У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія-забезпечення реалізаціÏ державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби.
Це свято по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.
Бажаємо вам,шановнi колеги, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії.


Детальніше
Переглядів: 557 | Додав: adminber | Дата: 08.11.2011

« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 56 57 »
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz