КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Березанська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:47

Головна » Архів матеріалів

Шановні колеги!

Освіта – це право людей, їх суспільне благо, яке дозволяє у повній мірі реалізувати свій потенціал на всіх етапах життя, краще зрозуміти свою громадську роль. Якісна освіта є джерелом творчості і таланту людини, сприяє особистісному та професійному вдосконаленню, культурному, демократичному, соціальному, економічному, екологічному розвитку суспільства в цілому.

Сьогодні питання про доцільність вузької спрямованості освіти, що зводиться лише до навчання учнів, як майбутніх кваліфікованих працівників, поставлено під сумнів. Роль освіти набагато ширша за модель «замовник-виконавець». Освіта сьогодні – це також соціальний стабілізатор держави.

Саме ... Читати далі »
Переглядів: 474 | Додав: adminber | Дата: 08.11.2011


У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія-забезпечення реалізаціÏ державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби.
Це свято по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.
Бажаємо вам,шановнi колеги, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії.


Детальніше
Переглядів: 558 | Додав: adminber | Дата: 08.11.2011


.28 жовтня 2011 року на базі Центру культури та мистецтв Національного авіаційного університету відбувся III Всеукраїнський з'їзд працівників освіти «Про стан освіти в Україні та Національну стратегію розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки»
У роботі з’їзду взяли участь майже 1000 делегатів з усіх областей України – представники освітянської галузі, яких обрано на регіональних конференціях, урядовці, народні депутати України, представники міністерств та відомств, громадських організацій та центральних та регіональних засобів масової інформації.
Профспілка працівників освіти і науки України, на чолі з Головою Г. Трухановим, була представлена понад 40 представниками від територ ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: adminber | Дата: 01.11.2011




27 жовтня цього року в рамках підготовки до ІІІ Всеукраїнського з'їзду освітян у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України, під головуванням заступника міністра П. Кулікова, відбулося засідання секції Управління та економіки освіти.
У роботі секції від Профспілки взяли участь – Голова Профспілки працівників освіти і науки України Г. Труханов, заступник Голови Профспілки С. Романюк, голова Донецької обласної організації Профспілки А.Горшкова, голова Київської обласної організації Профспілки А. Цикалюк, начальник Управління соціально-економічного захисту ЦК Профспілки А. Клименко.
У своєму виступі Г. Труханов наголосив, що основою розвитку освіти є належне її фі ... Читати далі »
Переглядів: 365 | Додав: adminber | Дата: 01.11.2011


24 жовтня 2011

Перелік зразків документів:

Зразок наказу про проведення атестації №1 - zrazok_nakazu_pro_provedennya_atestaciyi_1.doc [3,96 Mb] (cкачиваний: 3)

Листок спостереження - listok_sposterezhennya.doc [79 Kb] (cкачиваний: 2)

Карта умов праці - karta_umov_praci.doc [4,24 Mb] (cкачиваний: 1)

Протокол проведення досліджень метео факторів - protokol_provedennya_doslidzhen_meteo_faktoriv.doc [3,51 Mb] (cкачиваний: 1)

Протокол проведення досліджень шумового навантаження та ультразвуку - protokol_provedennya_doslidzhen_shumovogo.doc [4,22 Mb] (cкачиваний: 1)

Зразок наказу про проведення атестації №2 - zrazok_nakazu_pro_provedennya_atesta ... Читати далі »
Переглядів: 1840 | Додав: adminber | Дата: 24.10.2011




Зокрема, частину третю статті 19 Закону «Про охорону праці» викладено в такій редакції: «Для підприємств, незалежно від форм власності, або фізичних осіб, які відповідно до законодавства використовують найману працю, витрати на охорону праці становлять не менше 0,5 відсотка від фонду оплати праці за попередній рік».

У статті 43 частини першу та другу викладено в редакції, що передбачає «За порушення законодавства про охорону праці та невиконання приписів (розпоряджень) посадових осіб центрального органу виконавчої влади з нагляду за охороною праці юридичні та фізичні особи, які відповідно до законодавства використовують найману працю, притягаються центральним органом викон ... Читати далі »
Переглядів: 358 | Додав: adminber | Дата: 24.10.2011


На базі спеціалізованої загальноосвітньої школи № 7 м. Бровари Київської області відбулися регіональні секційні засідання делегатів ІІІ Всеукраїнського з'їзду працівників освіти від Київської, Житомирської, Сумської, Чернігівської областей.

Під час роботи чотирьох секцій за освітніми напрямами: дошкільна, загальна середня, позашкільна та професійно-технічна освіта відбулося обговорення проекту Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки. Керівниками кожної секції виступали начальники управлінь освіти і науки чотирьох областей північного регіону країни. У пленарному засіданні взяв участь заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Борис Михайл ... Читати далі »
Переглядів: 403 | Додав: adminber | Дата: 24.10.2011


Федерація профспілок України вимагає, щоб прожитковий мінімум був обрахований виходячи з реальних потреб людини, заробітна плата – достатньою для задоволення фізичних та духовних потреб, а пенсія та соціальна допомога були не нижче реального прожиткового мінімуму. Про це заявив під час брифінгу 21 жовтня заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк.

Заступник Голови С.Кондрюк зупинився на найбільш гострих питаннях, що турбують простих громадян. Зокрема на тому, що народні депутаті внесли до проекту Держбюджету, що з передвиборчої програми глави держави реалізує головний фінансовий документ 2012 року, яка зарплата в наступному році очікує на вчителя, а на студента стипендія, чи закладено в ... Читати далі »
Переглядів: 392 | Додав: adminber | Дата: 24.10.2011




На звернення ЦК Профспілки до Прем'єр-міністра України М.Я.Азарова про необхідність передбачення в Державному бюджеті на 2012 рік видатків на освіту і науку в обсягах відповідно до норм ст. 61 Закону України «Про освіту» та ст. 34 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» за дорученням Кабінету Міністрів України надійшла відповідь з Міністерства соціальної політики України.
Детальніше


Переглядів: 429 | Додав: adminber | Дата: 24.10.2011





20 жовтня біля Будівлі ВР України відбувся пікет активістів ФПУ у зв’язку з розглядом народними депутатами України законопроекту про Державний бюджет України на 2012 рік.

В акції приймали участь представники Профспілки працівників освіти і науки України, які взяли солідарну участь у мітингу на вулиці Михайла Грушевського.

Ппрофспілки категорично проти запропонованих Урядом у проекті Держбюджету України на 2012 рік розмірів соціальних стандартів та гарантій, які є недостатніми для реалізації базових положень Конституції України про забезпечення права на достатній життєвий рівень працівника та його сім'ї, а також взятих Україною зобов'язань за ратифікованими конве ... Читати далі »
Переглядів: 423 | Додав: adminber | Дата: 24.10.2011

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 56 57 »
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz