КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Березанська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 17:43

Головна » Архів матеріалів

29 серпня 2012 року у м. Києві відбулась традиційна, щорічна педагогічна конференція працівників освіти Київської області, яка проходила під гаслом " Освіта Київщини – це якість і доступність”.
Головуючий на зібранні - голова Київської обласної державної адміністрації Присяжнюк Анатолій Йосипович - наголосив, що в області успішно реалізуються національні та обласні освітні програми, які дають змогу дітям отримувати якісну освіту, мати доступ до сучасних інформаційних технологій, розвивати свої творчі та інтелектуальні здібності. Зокрема, чільне місце займають та успішно виконуються такі освітянські соціально-економічні проекти як "Інтернет у кожній школі”, "Дім-автобус-школа”, що за ... Читати далі »
Переглядів: 452 | Додав: adminber | Дата: 30.08.2012

                                                                                                    Шановні колеги !

24 серпня весь український народ святкує 21 річницю Незалежності України. Щиро вітаю вас із святом нашої державності. Від усієї душі зичу вам міцного здоров'я, добра і злагоди, достатку, миру, успіхів в усіх починаннях заради процвітання української держави.Нехай серця переповнює гордість за нашу країну, а ваша плідна прац ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: adminber | Дата: 24.08.2012


Кожний народ, маючи свою історію, має свої історичні святині – герб, прапор, гімн. Одним з найважливіших елементів процесу становлення державності будь-якої країни є визначення національної символіки як невід’ємної ознаки незалежності. Символіка є втіленням боротьби за самовизначення, це – історичне надбання народу, частка його етнокультури.Символіка передає сутність держави.
Український національно-державний прапор прийшов до серця нашого народу тернистими шляхами буття. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні й соціальні права.
Переглядів: 331 | Додав: adminber | Дата: 24.08.2012

Сьогодні 21 серпня спільна комісія з представників відділу освіти, міської ради, РАЙСЕС, пожежної служби та голови ради Профспілки відвідали навчальні заклади міста з метою вивчення стану готовності їх до 2012-2013 навчального року.
Переглядів: 356 | Додав: adminber | Дата: 21.08.2012


Чи може бути встановлена доплата за завідування навчальними кабінетами в початковій школі?

- Умови функціонування навчальних кабінетів, призначення завідуючих кабінетами та здійснення доплат за виконання цих обов”язків визначені в ряді нормативно-правових актів.

Так, загальні та спеціальні вимоги до матеріально-технічного оснащення кабінетів згідно із санітарно-гігієнічними правилами та нормами, які є обов'язковим для їх організації в загальноосвітніх навчальних закладах незалежно від типу та форми власності, визначені в п.1 Положення про навчальні кабінети загальноосвітніх навчальних закладів , затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 20 липня 2004 ро ... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: adminber | Дата: 21.08.2012


Згідно із ст. 6 Закону України «Про відпустки» щорічна основна відпустка надається працівникам тривалістю не менш як 24 календарні дні за відпрацьований робочий рік, який відлічується з дня укладення трудового договору.

Якщо працівник звільнився, йому виплачується грошова компенсація за всі невикористані ним дні щорічної відпустки, а також додаткової відпустки працівникам, які мають дітей.

Статтею 4 Закону України «Про відпустки» встановлено види відпусток і визначено, що до щорічних відносяться: основна відпустка, додаткова відпустка за роботу із шкідливими та важкими умовами праці, додаткова відпустка за особливий характер праці, інші додаткові відпустки, передбачені за ... Читати далі »
Переглядів: 467 | Додав: adminber | Дата: 21.08.2012


На адресу Голови Профспілки Г.Ф. Труханова надійшов лист від ФПУ, який повідомляє, що Федерація профспілок України розглянула звернення ЦК Профспілки працівників освіти і науки України від 18.07.2012 №02-7/352 з приводу недостатності фінансового забезпечення галузі освіти на 2012 рік.

ФПУ стурбована неналежним фінансовим забезпеченням галузі освіти в 2012 році і в рамках вирішення питання шляхом внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» в частині збільшення обсягів фінансування навчальних закладів та установ освіти до розмірів, які б гарантували нормальний перебіг навчально-виховного процесу, виконання норм чинного законодавства щодо трудових, соц ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: adminber | Дата: 21.08.2012

В рамках Всеукраїнської акції "Нові стандарти - нова школа" 17 серпня 2012 року  в м. Березані відбулась зустріч по обміну досвідом з впровадження нового Державного стандарту початкової освіти між міським відділом освіти та районним відділом освіти Катеринопільської райдержадміністрації Черкаської області. Делегацію гостей представляли начальник відділу освіти, завідувач районним методичним кабінетом та методист з початкової освіти.Начальник міського відділу освіти Шикіна Т.І. познайомила гостей з роботою освітніх закладів міста. Учасникам зустрічі було запропоновано до перегляду цікаву презентацію кожного навчального закладу. Спільна делегація відвідала ясла-садок "Ластівку", ЗОШ І-ІІІ ... Читати далі »
Переглядів: 423 | Додав: adminber | Дата: 21.08.2012


Практично всі навчальні заклади готові до 2012/2013 навчального року. Про це розповів сьогодні на брифінгу у Будинку Уряду Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник. «За тими позиціями, яким Уряд приділив найбільшу увагу, ми загалом можемо констатувати, що практично всі навчальні заклади почнуть роботу 1 вересня без затримок», - зазначив Міністр.

За його словами, вперше за багато років абсолютно чітко за графіком на 15 серпня, тобто за 2 тижні до початку занять, завершено друк і доставку 4,5 млн підручників для першого класу.

«Ми довезли вже до обласних і районних управлінь, і на сьогодні залишок у районних управліннях зі 4,5 млн. складає 111 тис. примірників ... Читати далі »
Переглядів: 348 | Додав: adminber | Дата: 21.08.2012


На численні звернення з місць щодо порядку проходження обов’язкових медичних оглядів працівниками навчально-виховних закладів ЦК Профспілки повідомляє наступне.

Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на важких роботах і на р ... Читати далі »
Переглядів: 384 | Додав: adminber | Дата: 21.08.2012

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 56 57 »
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz