КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Березанська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 18:16

Головна » 2012 » Квітень » 19 » Кубок області «Тато, мама, я – спортивна сім’я»
01:45
Кубок області «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Весняного суботнього дня у Бучі відбулося свято фізичної культури та спорту. Жителі міста вітали учасників (а це – 15 сімей Київщини) та гостей обласного фестивалю «Тато, мама і я – спортивна сім’я».
Подія, яка пропагує не тільки здоровий спосіб життя, але й родині цінності та традиції, розпочалася з урочистого параду делегатів. Батьки з дітьми, їх наставники стояли пліч-о-пліч, як і має бути серед друзів. До Бучі вони приїхали не лише за перемогою, але й цінним надбанням – вчитися розуміти один одного, вболівати за близьких людей, бути єдиним цілим.
 На обласний фестиваль прибули представники Бородянського, Васильківського, Кагарлицького, Києво-Святошинського, Переяслав-Хмельницького, Фастівського районів, а також з міст Березань, Біла Церква, Бориспіль, Ірпінь, Васильків. 
 Це – ті, хто хотів позмагатися у спритності, винахідливості, добре відпочити. 
 Організаторами спортивного дійства і гостями свята стали Київська обласна державна адміністрація в особі управління з питань фізичної культури і спорту, Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (представляв директор Валерій Криштолюбов), Міжнародна громадська організація «Федерації жінок за мир у всьому світі» (представляла заступник голови управління Людмила Грабовенко) та Бучанської міської ради (представляла заступник Бучанського міського голови Лариса Матюшенко). Вони побажали учасникам наснаги та успіхів і зауважили, що ці змагання – символічний старт до Євро 2012 в Україні.  
А командам довелося проявити не тільки свій фізичний потенціал, але й спритність і кмітливість, а в дечому – почуття гумору.
Конкурс проходив у шість етапів: «Естафета», «Перегони з м’ячами», «Комбінована естафета», «Лабіринт», «Склади слово», конкурс-представлення родини. Тож, доводилося татам, мамам і діткам стрибати, бігати, повзти, тренувати координацію рухів. І все це давалося із задоволенням. Адже для них фізична культура – це самодисципліна, сильний характер, а найголовніше – зміцнення здоров’я сім`ї.
Але, як завжди, були сильніші. Вони й зайняли призові місця. Так, у номінації «За волю до перемоги» нагородили родину з Переяслав-Хмельницького району; номінація «Наймолодший учасник змагань» була віддана Арсенію Борецькому з Фастова; а номінація «Найспортивніша мама» (Світлана Дригало) «поїхала» до Білої Церкви.
 Насамкінець, найцікавіше: визначення призових місць. За результатами змагань,  переможцями стала родина Товстенків з міста Бучі, друге місце виборола  родина Тітаруків Васильківський район, а  третє почесне  місце в Київському обласному фестивалі «Тато, мама і я – спортивна сім`я» - здобула родина  Голоборів з нашого міста Березань. 
 Тож щиро вітаємо наших земляків! Бажаємо успіхів, злагоди та родинного тепла. 
Переглядів: 518 | Додав: adminber | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz