КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Березанська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 18:22

Головна » Архів матеріалів

З 1 січня 2013 року вводиться в дію Закон України «Про громадські об'єднання» (далі Закон про громадські об'єднання), з цієї ж дати втратить чинність Закон України «Про об'єднання громадян». Ст. 4 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» встановлено, що Закон України «Про об'єднання громадян» застосовується до профспілок, якщо інше не передбачено цим Законом.

Законом про громадські об'єднання визначаються правові та організаційні засади реалізації права на свободу об'єднання, порядок утворення, реєстрації, діяльності та припинення громадських об'єднань.

Виникає питання щодо поширення норм цього Закону на професійні спілки, їх організації та об ... Читати далі »
Переглядів: 401 | Додав: adminber | Дата: 14.10.2012


1 жовтня ц.р. в приміщенні облпрофради відбулася зустріч профактиву області з головою облдержадміністрації Присяжнюком Анатолієм Йосиповичем. На зустрічі були присутні: голови обласних, міських, районних, первинних організацій галузевих профспілок, голови координаційних рад, керівники фондів соціального страхування та апарат облпрофради. Під час зустрічі Присяжнюк А.Й. проінформував присутніх про стан справ в області за останні роки. Зокрема детально зупинився на питаннях соціальної сфери, стані промисловості області, зачепив питання освітньої галузі, зокрема матеріально-технічний стан шкіл.

Голова ОДА проінформував присутніх, що за останні роки зріс рівень інвестицій в промислов ... Читати далі »
Переглядів: 395 | Додав: adminber | Дата: 05.10.2012


28 вересня 2012 року відбулось розширене засідання президії ради обласної організації Профспілки.
Учасники засідання заслухали питання "Про практичну роботу профкому навчального закладу щодо дотримання статутних норм та забезпечення організаційного зміцнення профспілкової організації Ржищівського гуманітарного коледжу”.
Прийнята постанова президії, в якій відзначається, що завдяки проведеній профспілковим комітетом організаційній роботі в колективі коледжу вдалося, забезпечити дотримання основних трудових, професійних, соціально-економічних прав та інтересів працівників і студентів та зберегти нормальний морально-психологічний клімат
Президією розглянуто решту питань, що вин ... Читати далі »
Переглядів: 413 | Додав: adminber | Дата: 05.10.2012


ЦК Профспілки працівників освіти і науки України розглянув Ваш лист «…..» щодо скорочення роботи (зміни) в нічний час сторожа дошкільного навчального закладу та повідомляє наступне.

При визначенні тривалості робочого часу для працівників безпосередньо у навчальному закладі слід керуватися нижчезазначеним.

Як передбачено частиною першою статті 50 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП) нормальна тривалість робочого часу працівників не може перевищувати 40 годин на тиждень.

Підприємства і організації при укладенні колективного договору можуть встановлювати меншу норму тривалості робочого часу, ніж передбачено в частині першій цієї статті (ч. 2 ст. 50 КЗпП).
... Читати далі »
Переглядів: 486 | Додав: adminber | Дата: 25.09.2012

Набрали чинності нові типові штатні нормативи

загальноосвітніх навчальних закладів

 

         З 1 вересня 2012 року набрал ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: adminber | Дата: 11.09.2012

ВСТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗПОДІЛ ПЕДАГОГІЧНОГО

НАВАНТАЖЕННЯ

 

... Читати далі »

Переглядів: 1723 | Додав: adminber | Дата: 11.09.2012


5 вересня 2012 відбулося засідання Кабінету Міністрів України. У вступному слові Прем’єр-міністр Микола Азаров відзначив, що держава і надалі буде тримати на контролі стан справ в освітянській галузі.
Із виступу Миколи Азарова на засіданні Уряду

«Перш за все хочу подякувати всім, хто забезпечив підготовку навчальних закладів до нового навчального року. Ще раз хочу подякувати педагогам, які розпочали свою надважливу для суспільства роботу в шкільних класах і студентських аудиторіях.

Держава витратила значні кошти на ремонт і будівництво навчальних закладів, на придбання навчального обладнання і підручників. Тисяча нових шкільних автобусів вийде на маршрути. Кілька разів ... Читати далі »
Переглядів: 376 | Додав: adminber | Дата: 07.09.2012


4 вересня 2012 року у Федерації профспілок України відбулася церемонія підписання Угоди про утворення Спільного представницького органу всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.

Свої візи на документі поставили керівники репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок – Голова Федерації профспілок України Юрій Кулик, голови Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, Федерації профспілок транспортників України Вадим Ткачов, Об’єднання всеукраїнських автономних профспілок Анатолій Широков, Об’єднання всеукраїнських профспілок і профоб’єднань «Єдність» Анатолій Онищук.

В Угоді, зокрема, акцентовано, що СПО об’єднань профспілок утворюєтьс ... Читати далі »
Переглядів: 418 | Додав: adminber | Дата: 07.09.2012


                                                                          Шановна освітянська громадо, учні, вихованці, батьки

      Сердечно вітаємо вас із Днем знань – всенародним святом мудрості, доброти, натхнення та нових відкриттів. Це свято завжди повниться мелодійними звуками першого шкільного дзвоника. Цього дня всі шляхи ведуть до школи, а вулиці розквітають від квітів, дитячого щебету та юнацьких посмішок. Звідусіль лунають щирі вітання, переплітаються в єдине – дитяча радіс ... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: adminber | Дата: 02.09.2012

  30 серпня освітяни міста Березані зібрались на традиційну серпневу конференцію. Головував на конференції міський голова-Дунаєнко А. Є.. Із звітною доповіддю виступила начальник відділу освіти -Шикіна Т.І.. В обговоренні доповіді взяли участь директор ЗОШ І-ІІІ ст.№2-Дмитренко І.Ф.,заступник директора з виховної роботи ЗОШ І-ІІІст.№4-Шаповал О.В.,вчитель початкових класів ЗОШІ-ІІІ ст.№1-Головач Л.В., вчитель біології НВК- Мартенко О.А.,завідувачка ДНЗ"Ромашка"-Лещенко О.В., з привітальним словом звернулась до освітян голова ради Профспілки-Хвостенко Н.Г.. В роботі конференції приймав участь методист навчально-методичного кабінету математики та фізики КОІПОПК Хоренко О.М.
Переглядів: 428 | Додав: adminber | Дата: 30.08.2012

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 56 57 »
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz