КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Березанська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 13:26

Головна » Архів матеріалів

20 березня 2012 року, у Будинку спілок відбувся ІV пленум ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. На порядок денний було винесено одне з найактуальніших та багатоаспектних питань – робота та завдання організаційних ланок Профспілки в умовах реформування системи вищої освіти.
Відкриваючи засідання Голова Профспілки Георгій Труханов представив запрошених та гостей ІV пленуму – Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника, заступника Голови ФПУ Григорія Осового, члена Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, народного депутата України Сергія Баранова-Мохорта.
Основну доповідь представив заступник Голови Профспілки Сергій Романюк. Він, зо ... Читати далі »
Переглядів: 386 | Додав: adminber | Дата: 21.03.2012


Найбільша за чисельністю в Київській області (більше 50 тис.) обласна організація Профспілки працівників освіти і науки отримала Свідоцтво про відповідність критеріям репрезентативності.
Питома вага членів обласної організації Профспілки у загальній чисельності зайнятого населення у відповідній адміністративно-територіальній одиниці (Київська область) склала 7,1 %.
Профспілка об’єднує 93% усіх працюючих в галузі.

Керівник відділення Національної служби посередництва і примирення в м. Києві та Київській області Є.Бакіров вручив Свідоцтво голові обласної організації Профспілки А.Цикалюку. Також 11 міським, районним організаціям Профспілки, що відповідають критеріям репрезента ... Читати далі »
Переглядів: 356 | Додав: adminber | Дата: 21.03.2012


15 березня 2012 року, у Будинку спілок відбулося засідання ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки. Члени ради обласної організації обговорили ряд актуальних питань. Одним із питань порядку денного був звіт президії ради Профспілки. З інформацією "Про роботу Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України щодо забезпечення трудових і соціально-економічних прав працівників галузі в 2011 році” виступив її голова А.Цикалюк. Учасники зібрання взяли активну участь в обговоренні, вносили пропозиції щодо соціально-економічного захисту спілчан, поліпшення умов праці, підвищення її безпеки та оплати, інформаційного забезпечення, зміцн ... Читати далі »
Переглядів: 368 | Додав: adminber | Дата: 21.03.2012


Саме з такою темою 14 лютого 2012 року відбулися парламентські слухання з питань освіти в сільській місцевості.
Питання якісної та сучасної освіти на селі підіймали представники від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, голови обласних державних адміністрацій, голови профільних комісій обласних рад, начальники управлінь освіти і науки обласних, міських державних адміністрацій, науковці Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, керівники ЗНЗ, представники громадських освітянських та батьківських організацій.
Детальніше

Переглядів: 429 | Додав: adminber | Дата: 21.03.2012


Відповідно до Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців (далі – Порядок), затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення (далі – НСПП) від 21 липня 2011 року № 73 Комісією відділення НСПП в місті Києві та Київській області здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України (далі – обласна організація Профспілки)
На підставі поданої довідки про загальну чисельність членів обласної організації Профспілки встановлено, що станом на 01 січня 2011 року загальна чисельність чле ... Читати далі »
Переглядів: 382 | Додав: adminber | Дата: 13.03.2012

                        ДОРОГІ ЖІНКИ, ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ !

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найпрекраснішого весняного свята 

                                8- БЕРЕЗНЯ !

         В цей день весняний, урочистий

        Для Вас сьогодні посмішки й вітання 

        Хай сонце сяє тепло, променисто !

       Хай серце переповнює кохання

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 656 | Додав: adminber | Дата: 12.03.2012


6 березня 2012 року, у галузевому Міністерстві відбулася зустріч міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника із Головою Профспілки працівників освіти і науки України Георгієм Трухановим. У зустрічі також взяли участь заступник міністра Петро Куліков, заступник Голови Профспілки Сергій Романюк, заступник Голови Профспілки на громадських засадах, голова ради вищої школи Профспілки Володимир Цвих.

Під час зустрічі розглянуто низку соціальних питань, таких як оздоровлення педагогів, своєчасне забезпечення всіх пільгових виплат працівникам освітньої сфери, підготовка баз відпочинку тощо.

Сторони домовилися про подальше стратегічне планування роботи та подальші ... Читати далі »
Переглядів: 403 | Додав: adminber | Дата: 12.03.2012


3 березня у Кабміні під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Міністра соціальної політики України С.Л.Тігіпка відбулася нарада з питання виконання доручень Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова за підсумками його зустрічі з профактивом 27 січня ц.р.
У нараді взяли участь представники двадцяти семи міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівник Спільного представницького органу профспілок, Голова ФПУ Ю.М.Кулик, заступник керівника СПО профспілок, заступник Голови ФПУ Г.В.Осовий, працівники апарату ФПУ.
Прем’єр-міністрові уже передано більше 150 пропозицій профспілок стосовно конкретних проблем, що існують у окремих галузях економіки і регіонах
Переглядів: 415 | Додав: adminber | Дата: 12.03.2012


У Податковому кодексі України не повною мірою врегульовано низку питань в оподаткуванні профспілкових організацій.

Важливими кроками у напрямі вирішення нагальних проблем, які хвилюють профспілки, стали підписання спільного листа ФПУ та ДПА України, в якому, зокрема, вдалося врегулювати питання оподаткування профспілкових виплат, а також підготовка ФПУ проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України», який внесено до Верховної Ради України народним депутатом України В.Г. Хара (реєстр. №8206 від 09.03.2011).

За підтримкою вищезазначеного законопроекту ФПУ зверталася до Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податк ... Читати далі »
Переглядів: 371 | Додав: adminber | Дата: 10.02.2012


Прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що Кабінет Міністрів є відкритим до діалогу з профспілками і готовий співпрацювати у вирішенні будь-яких питань. Про це Глава Уряду заявив під час зустрічі з профспілковим активом всеукраїнських профспілок і територіальних профспілкових об’єднань на тему: «Про посилення соціального діалогу між органами державної влади та профспілками у процесі реалізації реформ в економічній і соціальній сфері».

Микола Азаров підкреслив, що він особисто як Прем’єр-міністр, а також члени Уряду готові зустрічатися з представниками профспілок, розглядати ті чи інші питання і приймати спільні рішення. «Я готовий до полеміки, до дискусії, до аргументованого опонув ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: adminber | Дата: 30.01.2012

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 56 57 »
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz